Om oss

Om Julbelysning.net

Vi som står bakom den här sidan är väldigt förtjusta i julen och allt pyntande som hör därtill. Att inreda hemmet med julsaker, hemtextil, dukar, juldekorationer, julgranar m m är en trevlig sysselsättning som vi gärna ägnar oss åt!

Under den mörka perioden av året behövs mängder av belysning. Och då kommer Julen som en välgörande högtid, då vi får möjlighet att lysa upp vardagen med alla möjliga lampor som skapar en härlig julstämning. Julgransbelysning, adventsljusstakar, juldekorationer, lysande tomtar, julstjärnor, tavlor med LED-belysning…med mera, med mera!

Då vi vet att det är ganska tidskrävande att surfa runt bland olika lampbutiker tänkte vi att det kunde vara bra med en sida som samlar information om några noggrant utvalda belysningbutiker på nätet. Så blev den här sidan till:) När man googlar på ett specifikt sökord dyker det upp så otroligt många träffar. Det kräver tålamod och tid att leta upp en butik som erbjuder just det man är intresserad av. Tanken med den här länksamligen är att den ska snabba upp och underlätta sökandet efter bra belysningsbutiker på nätet. Hoppas att sidan kan vara till hjälp för dig som är på jakt efter julbelysning med hög mysfaktor!